Utebanorna

Strötider

Strötider bokas genom klubbens nya bokningssystem.

Det kommer inte att finnas något bokningsschema vid utebanorna i år. Om du har kuponger kvar sedan tidigare - kontakta kansliet så kan kupongerna lösas in och motsvarande belopp sättas in på din bokningsbuffert i systemet.

Nya användare
Om du inte redan är registrerad användare kan du registrera dig som strötidskund efter att du valt dag i bokningssystemet. Notera dock att man initialt registreras som icke-medlem i systemet och det kan dröja en tid innan kansliet har hunnit ändra din status till medlem.

Bokningsbuffert
Varje användare har en egen bokningsbuffert och insättning sker med bankkort i samband med bokning, men det går också att sätta in pengar utan att boka bana.

Vi ber dig särskilt notera följande regler:

• Allt spel hos Täby Tennisklubb är avgiftsbelagt
  • Gratisspel accepteras inte
  • Att bryta mot dessa regler kan innebära avstägning från vidare spel
  • Spelare som ertappas spelande på utebanorna utan att ha betalat för tiden kommer att erläggas med dubbel timavgift och eventuellt även uteslutning som medlem i klubben.

Priset för spel på utebanorna är 120kr per timme.

Vi önskar dig varmt välkommen att spela på de strötider som finns tillgängliga!

Uppdaterad: 14 JUN 2013 00:11 Skribent: Owe Stenvall

test av annons