Medlemsbrev

04 AUG 2021 19:38
Hoppas ni alla har en skön sommar och haft möjlighet till både vila och en del tennis. Under sommaren har vi investerat i ommålat golv i hallen då det började bli slitet, så välkomna till nya fräscha banor.
  • Uppdaterad: 04 AUG 2021 19:38

Efter en bra sommar med mycket aktivitet på våra grusbanor på Täby IP bl.a. i form av våra turneringar, Yonex Cup och McDonalds Cup, så kommer inomhussäsongen snart igång. Vi hoppas givetvis på en skön sensommar och höst för fortsatt spel på våra utomhusbanor vid Täby IP men hallen öppnar för våra abonnenter och för strötidsbokning måndag 9 augusti.

Nedan finner du vilka tider som gäller för inomhussäsongen hösten 2021.

Abonnemangstider

Täby Tennisklubbs abonnemangstider startar den 9 augusti

Seniorspel

Seniorspelet startar den 20 augusti

Juniortennis

Juniorträningen startar den 6 september

Vuxenkurser

Vuxenträningen startar den 5 september.

Styrelsen har beslutat att göra en prisjustering på strötiderna, abonnemangen samt junior- och vuxenträningarna gällande hösten 2021, dvs fr.o.m 2021-08-09 enligt nedan.

Medlem         Icke.medlem                      Abb/timme

A-tid: vardag 17-22, helger 9-21                  250kr             270kr                                  220kr

B-tid: alla övriga tider                                 150kr             170kr                                  120kr

Junior- och vuxenträningarna höjs med 5,0%

Vill tacka alla medlemmar för en bra vår- och sommarsäsong och hoppas på en härlig sensommar- och höstsäsong på våra grusbanor vid Täby IP och i hallen i Erikslund.

Välkomna till Täby Tennisklubb.

Täby 2 augusti, 2021

Anders Fredriksson