Annandagssmashen 2012

16 JAN 2013 19:29
På annandagen var det dags för Täby Tennisklubbs nya interna turnering annandagssmashen att gå av stapeln för första gången.
  • Skapad: 16 JAN 2013 19:29

På förmiddagen deltog ca 20 juniorer. Många välspelade matcher spelades och alla kämpade riktigt bra!

Juniorerna delades in i tre olika grupper - en grupp spelade med prickboll, 1 grupp spelade med orange boll och en grupp spelade med mjukboll. Alla fick möta alla i sin grupp.

Slutligen stod en totalsegrare som vunnit flest matcher på varje bana:

Linus Carlsson Halldin, prickboll

Felix Diedrichs, orange boll

Clara Grege, mjukboll

Stort grattis!

Alla duktiga spelare fick slutligen korv,fika och inte minst diplom och mössa!

Efter lunch avgjordes vuxensmashen som spelade i form av dubbel.

Alla deltagare lottades ihop med en dubbelpartner. Matcherna spelades i 30 minuter.Under eftermiddagen spelades många bra matcher och många härliga dueller avgjordes.

Det dubbelpar som vann flest game var: Annika Jansen och Rickard Edström som vann varsin fin pokal. Stort grattis!

Tack alla deltagare som gjorde Annandagssmashen till en mycket rolig och uppskattad turnering, som vi hoppas kan bli en tradition!

Skribent: Anja Diedrichs