Annandagssmashen 2013

16 DEC 2013 19:56
Boka in annandagen, torsdagen den 26 december 2013, för Täby Tennisklubbs tennisturnering annandagssmashen! Vad passar inte bättre än en tennisturnering efter all julmat! En tennisturnering där alla kan vara med.
  • Skapad: 16 DEC 2013 19:56

Barnsmashen
Under dagen kommer en turnering för barn att anordnas. Alla kommer att få spela många matcher och ALLA kan vara med! Efter turneringen serveras korv med bröd och ett litet pris till alla deltagare kommer att delas ut! Avgiften är 120 kr/deltagare.

Dubbelsmashen
Under dagen kommer även en dubbelturnering att anordnas. Dubbelpar kommer att lottas ihop med hjälp av tränarna, allt för att det ska bli jämna matcher. Alla kommer att få spela många matcher! Ära samt pris kommer att delas ut till finalisterna! Avgiften är 120 kr/deltagare.

Anmälan sker till This is a mailto link  eller kansliet. Begränsat antal deltagare, först till kvarn…..

Varmt välkomna till en härlig tennisdag i Täby Tennisklubb!

PS För att turneringen ska bli av krävs ett minimum antal spelare per turnering DS

bild (2)

Bild från förra årets upplaga av annandagssmashen