Annandagssmashen 2014

14 DEC 2014 21:24
För tredje året i följd planerar vi nu att genomföra Annandagssmashen. En turnering där alla kan vara med. Vad passar inte bättre än en tennisturnering efter julmaten.
  • Skapad: 14 DEC 2014 21:24

Barnsmashen
Under dagen kommer en turnering för barn att anordnas. Alla kommer att få spela många matcher och ALLA kan vara med! Pris till alla deltagare kommer att delas ut! Avgiften är 100 kr/deltagare.

Dubbelsmashen
Under dagen kommer även en dubbelturnering att anordnas. Dubbelpar kommer att lottas ihop med hjälp av tränarna, allt för att det ska bli jämna matcher. Alla kommer att få spela många matcher! Ära samt pris kommer att delas ut till finalisterna! Avgiften är 100 kr/deltagare.

Annandagssmashen spelas fredagen den 26 december mellan ca 11.00-16:00.

Anmälan sker till This is a mailto link  eller kansliet. Senast söndagen den 21 december. Information om tider m.m. mailas ut til anmälda deltagare.

Begränsat antal deltagare vilket betyder först till kvarn…..

Varmt välkomna till en härlig Julaktivitet i Täby Tennisklubb!

PS För att turneringen ska bli av krävs ett minimum antal spelare per turnering DS