Uppdaterade restriktioner med anledning av Covid-19

01 NOV 2020 19:14
  • Uppdaterad: 01 NOV 2020 19:14

Viktig information från Täby TK gällande Folkhälsomyndighetens skärpta restriktioner

Täby TK följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att fortsätta att kunna spela tennis i en säker miljö. Tennishallen är fortsatt öppen för junior- och vuxenträning, abonnemang och strötidsbokning men på grund av skärpta restriktioner gäller från och med 30 oktober och tills vidare:

 Föräldrar/anhöriga ska inte vistas på anläggningen. Barn lämnas och hämtas utanför tennishallen. Läktaren är avstängd för besökare

 Tränarledda timmar avslutas 5 minuter tidigare för att minimera kontakten mellan olika träningsgrupper

 Byt om och duscha hemma. Grundregeln är att kom, omklädd och klar, på utsatt speltid och lämna hallen direkt när du spelat färdigt

 Håll minst två meters avstånd till andra personer. Under träning kommer tränarna att hålla distans till alla elever och undvika fysisk kontakt

 Liksom tidigare gäller att du inte ska komma in i hallen om du är sjuk. Man ska stanna hemma minst två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under träning ska man gå hem direkt.

 Tränarna har rätt att skicka hem elever som inte är friska (under förutsättning att de kan hämtas eller ta sig hem själva)

 Tänk på att hålla god handhygien både före och efter träning. Desinfektionsmedel finns i entrén och på varje bana.

 Övrig klubbverksamhet (tävlingar, seriespel, AW-tennis, etc.) är inställd tills vidare.

Täby TK förstärker städinsatserna med daglig städning och desinfektionsbehandling av allmänna ytor.

Täby TK påminner alla spelare/medlemmar att ta ansvar för ovan nämnda punkter för att vi tillsammans fortsatt skall kunna hålla verksamheten igång samt minska smittspridningen.

Stort tack på förhand för visad hänsyn och förståelse!

Med vänliga hälsningar,