Förlust för H35-laget mot SALK

17 MAR 2012 22:03
Förlust mot SALK i H35-matchen. Blev för tufft när SALK toppade laget och satte in Mikael Tillström i dubbeln som bäst rankad #15 i världen.
  • Uppdaterad: 09 DEC 2013 19:40

Täby TK ställdes på lördagen mot topplaget SALK i H35 serien.

Johan Westerlind inledde lite tveksamt på förstasingeln och hamnade ganska snabbt i ett 0-2 underläge mot SALK's Michael Knutzon innan han fick upp tempot och tog sex raka game och setet med 6-2. I andra set så låg Johan under med 1-4 innan han kämpade sig tillbaka i matchen och kunde ta setet till tiebreak som han vann med 7-2 så 6-2, 7-6 till Johan.

På andrasingeln ställdes Jan Sandquist mot Carl Rinmann som besegrade Janne ganska enkelt när dom möttes i serien höstas. Den här gången var det en mycket vassare Janne som pressade motståndaren i två tuffa set. Tillslut stod ändå Carl som segrare med 6-4, 6-4.

I den avgörande dubbelmatchen ställdes Johan Westerlind och Owe Stenvall mot Mikael Tillström och Carl Rinmann. Mikael Tillström med åtta ATP titlar i dubbel och som bäst rankad #15 världen kallades in till match så sent som under singlarna när SALK-killarna insåg att det skulle bli tufft att vinna matchen utan hjälp från en f.d. världsstjärna. Johan och Owe gjorde en bra match men fick se sig besegrade med siffrorna 6-4, 6-4 och SALK tog hem lagmatchen med 2-1 i matcher.