Framgångar i Weber Cup

11 APR 2012 19:32
Tisdagen den 10 april blev en bra dag för Täby TK i Weber Cup med två turneringssegrar och en andraplats.
  • Skapad: 11 APR 2012 19:32

Efter sex matcher stod Timothy Carlsson-Seger tillslut som segrare i Weber cup i Vallentuna.

Tisdagen började med semifinalen där August Rosén från Lidingö TK besegrades med 6-4, 6-1. Efter en timmes lunch spelades sedan finalen mot Leo Borg Gustavsbergs TK. Efter en mycket jämn och välspelad match kunde Timothy ta hem bucklan med siffrora 6-1, 6-2.

ove magnus _marcus christopher

Även i Herrdubbelklassen blev det Täbyseger då Owe tillsammans med Trollbäckens TK:s Magnus Eriksson tog hem titeln genom att i finalen besegra Marcus och Christopher Thorstrand med 6-2, 6-3.

För Emilia Mihajlovic blev det tyvärr förlust i finalen mot Nynäshamns Emma Persson. Två meriterande vinster blev det dock för Emilia på väg fram till finalen.

Grattis och bra jobbat!!!