Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
logo

Medlemsbrev april

06 APR 2022 14:22
Medlemsbrev med lite information om vad som händer i klubben.
  • Uppdaterad: 06 APR 2022 14:22

                                                                                                             Täby den 6 april, 2022

Bäste medlem,

 

Hoppas att ni alla har haft en bra vinter och har haft möjlighet att spela på våra fina nymålade banor i tennishallen! Med detta brev kommer lite information om vad som händer i klubben.

 

Utebanorna

Även om det känns avlägset givet vädret på sistone brukar april månad innebära iordningsställande av våra grusbanor på Täby IP (Vikingavallen) i Täby Kyrkby. Måndagen den 18 april (annandag påsk) kl. 12-15 påbörjas arbetet och det vore verkligen uppskattat om många medlemmar kan tänka sig att komma förbi och hjälpa till en stund. Bra möjlighet att socialisera med andra medlemmar i klubben. Det kommer att bjudas på fika och (förhoppningsvis) vackert vårväder. Vi hoppas kunna öppna grusbanorna till första maj.

 

Nytt bokningssystem från och med den 1 september

Den 1 september 2022 kommer vi byta bokningssystem till det mer användarvänliga och världsomfattande MATCHi. Ni som har buffert kvar i gamla bokningssystemet (Commodus) ombeds därför använda upp den senast den sista augusti. Kontakta klubben vid frågor.

 

Gruppspel

Gruppspel innebär socialt matchspel för vuxna medlemmar på alla spelarnivåer. Klubbens gruppspel har på grund av vikande intresse legat på is ett par år men vi gör nu ett nytt försök. Har ni intresse av att vara med maila till This is a mailto link. Tider görs upp i samråd med de som skickat in intresseanmälan.

 

Aktiviteter

  • Den så populära AW-tennisen med dubbelspel för spelare på alla nivåer har tagits upp igen efter pandemin. Nästa tillfälle är fredagen den 22 april 18-21. 12 platser, kostnad 140 kr per person. Anmälan till Jocke på 073-8351697.
  • Den 2 april anordnade klubben en tennisdag för barn och ungdomar som tränar två timmar eller mer i klubben. Tennisspel, lekar och pizza stod på programmet så samtliga 19 deltagare gick hem både mätta och glada efter dagen. Fler liknande aktiviteter kommer att arrangeras under året.

 

Tävlingar och seriespel

Täby Tennisklubb har en stor mängd juniorer och seniorer som med stor framgång tävlar regelbundet för klubben. Vi har också serielag för herrar, herrar 35 (H35), H45 och H55 som spelar matcher mot andra klubbar nästan varje helg. Grattis till H35-laget som i år vann sin serie och därmed är klara för spel i Division 1 i höst. Vi har inte haft något damlag i seriespelet på ett par år och därför välkomnas damer i alla åldrar som är intresserade att spela matcher mot damer från andra klubbar att höra av sig till klubben. Fler herrar välkomnas förstås också.

 

Med önskan om en fortsatt fin tennisvår!

Vänliga hälsningar,

Styrelsen och tränarna i Täby Tennisklubb

Skribent: Owe Stenvall
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Täby TK - Tennis
Anbudsvägen 10 A
18750 Täby

Kontakt:
Tel: 0851050230
E-post: info@tabytennisklubb...

Se all info