Rapport från SALK Open 2015

11 JAN 2015 17:28
Under mellandagarna spelades en av världens största ungdomsturneringar i Salkhallen i Bromma. Täby TK hade fem spelare till start i turneringen och alla stod för klart godkända insatser.
  • Skapad: 11 JAN 2015 17:28

Bäst gick det för Timothy Carlsson Seger som gick till final i pojksingel 12, den största klassen rent deltagarmässigt. Av 171 deltagare i klassen så var det bara Michael Minasyan från Danderyds TK som var starkare och besegrade Timothy i finalen.

Timothy gick även till final i pojkdubbel 12 tillsammans med Sollentunas Elwin Gauffin där det blev förlust i finalen i en tuff tresetare. Med andraplatserna i både singel och dubbel bevisade Timothy att han är en av de bästa 12-åringarna i landet.

Övriga spelare stod för klart godkända insatser. Linus Carlsson Halldin vann första omgången i PS14 och förlorade en tuff match i andra omgången mot sjätteseedade Jonas Engström från KLTK.

Hugo Melin som låg sjuk dagarna innan SALK försökte spela men kände sig fortfarande hängig och fick ge upp i mitten på andra set i matchen mot Carl Valfridsson från Jönköpings TK.

Felix Diedrichs mötte norrmannen Henrik Villanger från Ullern TK utanför Oslo och gjorde en riktigt bra match, tog andra set till tiebreak men räckte inte hela vägen fram.

Jesper Carlsson Seger fick tre tuffa matcher i 10-årsklassen, kämpade på bra men måste träna lite mer på säkerheten.

Bra jobbat grabbar!!!

Finalister_PS12_2015