Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
logo

Rapport från Veteranlagen

16 JAN 2014 22:00
Höstsäsongens matcher nu avklarade för Täby TK:s tre veteranlag herrar 35, -45 och damer 40. I motsats till seniorlagen spelar veteranlagen höst/vår med dubbelmöten, hemma och borta.
  • Skapad: 16 JAN 2014 22:00

I veteranserierna spelas 2 singlar och 1 dubbel.

Herrar 35 Täby TK Div 3B

Laget har haft en mycket bra höst och leder sin serie efter två bortavinster och två hemmavinster. Dubbelmatcherna har varit avgörande i 3 av dessa matcher, skönt att dubbel fortfarande står sig starkt i Täby TK. Kan dock nämna att H35 har en uppskjuten match mot huvudkonkurrent Sundbyberg som också är obesegrade. Ska bli spännande att följa H35 under våren, kan de rå på Sundbyberg som är favorit till seriesegern.  Vårsäsongen drog igång redan första helgen i januari.  Bra start för H35 med vinst 2-1 i första matchen mot Tullinge hemma och tro det eller ej även här avgjorde dubbeln i Täby TK:s favör.

Laget består av:

Daniel Dahlin, Jonas Frölid, Per Marteus, Jan Sandquist, Owe Stenvall samt Johan Westerlind

 

Herrar 45 Mellan Div3D

Likt H35 har även H45 vunnit samtliga matcher under hösten. Tre bortavinster och en hemmaseger. Även i H45-laget har dubbelkulturen visat sig från sin starka sida. Matchtiebreaksvinst i den avgörande dubbeln mot både Solna och TK Hobby. I H45-serien är Solna huvudkonkurrenten. Vinst i hemmamötet, men hur ska det gå på bortaplan? Även för H45 startade vårsäsongen första helgen i januari med vinst hemma med 3-0 mot Sundbybergs TK.

Laget består av:

Jonas Forsberg, Marek Broniewicz, Jan Sandquist ochJohan Westerlind

 

Damer 40 Mellan Div1

Likt herrlaget så gjorde D40 en strålande insats och vann sin serie förra året och tog därmed steget upp i Div 1. Laget har kämpat på under hösten men mot övermäktigt motstånd. Steget från div 2 till div 1 är mycket högre på damsidan än vad det är på herrsidan. Efter 4 förluster var D40 mycket nära sin första seger för säsongen i höstens sista match. Dock blev det förlust med 2-1 i matchen mot Sundbybergs TK efter att snöpligt förlorat bägge singlarna i matchtiebreak.

Laget består av:

Annika Jansen, Mie Kjellser , Caroline Kvillström Brand och Maria Wasing 

Skribent: Johan Westerlind

 

 

 

Postadress:
Täby TK - Tennis
Anbudsvägen 10 A
18750 Täby

Kontakt:
Tel: 0851050230
E-post: info@tabytennisklubb...

Se all info