Marscupen 2014

Tack alla juniorer för er insats i Marscupen!

03 APR 2014 19:09
Andra upplagan av Täby TK:s juniorturnering Marscupen spelades lördagen den 22 mars. Nästan 20 spelsugna TTK juniorer ställde upp i tävlingen.
  • Skapad: 03 APR 2014 19:09

Eftermiddagen började med genomgång av regler för de yngre deltagarna. Därefter fördelades spelarna på tre banor. Alla matcher spelades i form av bäst av tre tiebreaks till tio poäng. Samtliga matcher spelades på hel bana med prickboll. Många jämna spännande matcher spelades. Efter matcherna bjöds det på korv med bröd. När alla yngre juniorer spelat klart var det dags för medaljutdelning till alla superduktiga deltagare. Alla deltagare fick även en TTK t-shirt.

Klockan 18 var det dags för de lite äldre juniorerna att ta över hallen. Nio spelsugna juniorer spelade på samtliga banor. I korta små pauser fylldes det på med korv med bröd. Matcherna spelades i bäst av tre tiebreaks till 10 poäng. Samtliga matcher spelades på hel bana med vanlig boll. Riktigt bra tennis spelades och alla kämpade mycket hårt! Kvällen avslutades med medaljutdelning och t-shirts med TTK´s logga till alla duktiga spelare.

Fantastiskt vad TTK´s juniorer spelar bra tennis. Stort tack till alla juniorer och föräldrar som gjorde Marscupen till en härlig dag med en massa fina insatser!

I pausen mellan de två grupperna passade spelledaren Pål på att dela ut varsin huvtröja med TTK logga på till de spelare som vann Trekampen i Västervik december. Det var första gången TTK vann på 16 år, så det var viktigt att fira! Vandringspokalen finns att skåda på kansliet.

Stort grattis!

//Juniorkommitén