Tävlingsframgångar

25 NOV 2012 22:00
Vinst i Älta Old & Young Cup och en andraplats i Team Sportia Open i Norrtälje blev resultatet när bröderna Timothy och Linus avslutade en intensiv tävlingsvecka.
  • Skapad: 25 NOV 2012 22:00

Timothy Carlsson-Seger visade återigen att han är en av de bästa nioåringarna i stockholmsområdet. I Älta Old & Young Cup gick han igenom turneringen utan att vara riktigt hotad i någon match. Elva tappade game på fem matcher talar sitt tydliga språk. I finalen ställdes han mot Leo Borg från Gustavsbergs TK och vann med siffrorna 6-3, 6-2.

Linus Carlsson-Halldin hade en lite tuffare dag. Först var det semifinal som gällde och där ställdes han mot Vincent Turina från Näspyparks TK. Linus tog kommandot från start och var den aggressivare av de två och kunde vinna med 6-4, 6-4. Efter några timmars vila var det dags för final mot Åkersbergas omöjlige Simon Grege.

I finalen spelade Linus kanske lite för aggressivt, många hårda dödande slag men också alldeles för många enkla missar och han fick se sig besegrad med 2-6, 2-6.

Grattis och bra jobbat grabbar!