Ordföranden informerar

14 AUG 2020 08:00
Hej alla tennisvänner, Hoppas ni alla har en skön sommar och haft möjlighet till både vila och en del tennis.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2020 02:59

Hej alla tennisvänner,

Hoppas ni alla har en skön sommar och haft möjlighet till både vila och en del tennis. Våren blev annorlunda för oss alla i och med Covid-19 och även om det medförde en hel del restriktioner och förändringar i vardagen, så ökade aktiviteten i både hallen och på utebanorna vilket är positivt.

Detta medför givetvis ett ökat ansvar med att respektera antalet medlemmar samlade på samma ställe och att hålla avstånd till varandra.

Efter en bra sommar med mycket aktivitet på våra grusbanor på Täby IP bl.a. i form av våra turneringar, Yonex Cup och McDonalds Cup, så har inomhussäsongen kommit igång.

Vi hoppas givetvis på en skön sensommar och höst för fortsatt spel på våra utomhusbanor vid Täby IP men hallen är öppen för våra abonnenter och för strötidsbokning.

Övriga aktiviteter kör igång enligt följande: Seniorspel 21/8, Vuxenträning 6/9, Juniorträning 7/9

Fakturering

Täby Tennisklubb har inlett en samarbete med betaltjänsten Turtle Pay vilket betyder att medlemmarna får fakturan via e-post samt att det finns möjlighet att dela upp betalningen. Vi kör igång med Turtle Pay i och med höstens fakturor.

Klubbkläder

Har ni ännu inte hunnit införskaffa de snygga klubbkläderna så finns det fortfarande möjlighet. Kontakta kansliet eller någon tränare så få ni hjälp.

Mailadresser

Vi vore mycket tacksamma om alla medlemmar kan bidra med sina mailadresser för att underlätta utskick. Gå in på klubbens hemsida www.tabytennisklubb.net och klicka på ”Mailutskick” för att registrera din e-mail adress.

Tack

Vi vill tacka alla medlemmar för en bra vår- och sommarsäsong och hoppas på en härlig höst i hallen i Erikslund. Välkomna till Täby Tennisklubb.

Täby 13 augusti, 2020

Anders Fredriksson