Viktig information gällande junior- och vuxenträningarna

09 JAN 2021 15:00
Med anledning av Coronavirusets fortsatta spridning och myndigheternas skärpta råd har Täby TK i samråd med Stockholms Tennisförbund beslutat att flytta fram terminsstarten för klubbens junior- och vuxenträningar till den 25 januari.
  • Uppdaterad: 09 JAN 2021 15:53

Söndagarna 10/1, 17/1 och 24/1 kommer det dock vara möjligt för vuxna att på sina ordinarie träningstider spela själva utan tränare till en kostnad av 70 kr per person. Personal kommer att finnas på plats och ta närvaro samt dela ut bollar.

Tennishallen är öppen för abonnemang och strötidsbokning och vi ber er även fortsättningsvis att vidta nedanstående åtgärder för att begränsa smittspridningen:

• Byt om och duscha hemma. Grundregeln är att kom, omklädd och klar, på utsatt speltid och lämna hallen direkt när du spelat färdigt
  • Håll minst två meters avstånd till andra personer.
  • Kom inte in i hallen om du är sjuk.
  • Tänk på att hålla god handhygien både före och efter träning. Desinfektionsmedel finns i entrén och på varje bana.

Stort tack på förhand för visad hänsyn och förståelse! Följ Täby TK:s hemsida, www.tabytennisklubb.net och Instagram för fortlöpande information.

Med vänliga hälsningar,