Strötidsspel

Strötider

Strötider bokas genom klubbens nya bokningssystem.

I hallen finns också en bokningsdator för att på plats kunna se bokningsläget samt boka tid. Om du har kuponger kvar sedan tidigare - kontakta kansliet så kan kupongerna lösas in och motsvarande belopp sättas in på din bokningsbuffert i systemet.

Nya användare
Om du inte redan är registrerad användare kan du registrera dig som strötidskund efter att du valt dag i bokningssystemet. Notera dock att man initialt registreras som icke-medlem i systemet och det kan dröja en tid innan kansliet har hunnit ändra din status till medlem.

Bokningsbuffert
Varje användare har en egen bokningsbuffert och insättning sker med bankkort i samband med bokning, men det går också att sätta in pengar utan att boka bana. Notera de differentierade priserna för medlem respektive icke-medlem.

Vi ber dig särskilt notera följande regler:

• Allt spel hos Täby Tennisklubb är avgiftsbelagt
  • Gratisspel accepteras inte
  • Att bryta mot dessa regler kan innebära avstägning från vidare spel
  • Spelare som ertappas spelande i hallen utan att ha betalat för tiden kommer att erläggas med dubbel timavgift och eventuellt även uteslutning som medlem i klubben.

Priser hösten 2021 / våren 2022

Medlem [kr/tim]

Ej medlem[kr/tim]

A-tid (vardagar 17-22 samt helger 9-21)* 250 270
B-tid (Alla övriga tider) 150 170

* Fredagar och lördagar från 19:00 räknas som B-tid.

Vi önskar dig varmt välkommen att spela på de strötider som finns tillgängliga!

Uppdaterad: 13 DEC 2017 17:45 Skribent: Owe Stenvall