top of page

Medlemsbrev okt 2023


Hoppas att ni alla har en fin höst och att er tennis går bra! Det märks att hösten är här och det full aktivitet i vår fina hall. Juniorverksamheten är fortsatt mycket populär och det är roligt att se alla våra duktiga juniorer utveckla sin tennis. Seriespelen är i gång för både våra juniorer samt klubbens herrlag. Vi har just nu serielag för herrar som spelar matcher mot andra klubbar nästan varje helg. Vi har inte haft något damlag i seriespelet på ett par år och därför välkomnas damer i alla åldrar som är intresserade att spela matcher mot damer från andra klubbar att höra av sig till klubben.


  • Vuxenkursen: Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare är du varmt välkommen till vår populära vuxenträning. Vi tränar på söndagar och det finns fortfarande några enstaka platser kvar! Tveka inte att kontakta kansliet om intresse finns. Ett utmärkt tillfälle att vässa på tekniken.


  • Lunchtennis: Klubben erbjuder tränarledd lunchtennis på onsdagar och fredagar. Detta är bra tillfällen för motionären att få in kvalitétspass till ett bra pris. Boka ditt pass via Täby Tennisklubbs sida på Matchi.se.


  • Lediga tider: Det finns lediga tider på dag- och kvällstid i tennishallen. Du bokar din tid via Matchi.se


  • Sociala evenemang: Vi planerar att arrangera fler sociala arrangemang framöver för att främja gemenskapen och ge er möjlighet att lära känna andra medlemmar. Håll utkik efter aktiviteter på våra sociala medier.Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!Med önskan om en fin tennishöst!

Vänliga hälsningar,

Styrelsen och tränarna i Täby Tennisklubb

Comentários


bottom of page